46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 20. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Salvis, Selva, Venta/ Антонина, Давид, Йосип, Тадей, Нил
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Piešķir kredītu Rēzeknes granulu ražotājam "NewFuels"

Фото: shutterstock.com
 "DNB banka" piešķīrusi 4,75 miljonu eiro kredītu trešajam lielākajam kokskaidu granulu ražotājam Latvijā - Rēzeknes uzņēmumam SIA "NewFuels" RSEZ, vēsta LETA.
Piešķirto kredītu uzņēmums plāno izmantot granulu rūpnīcas darbības paplašināšanas un diversifikācijas finansēšanai.
 
"DNB bankas" Enerģētikas un tranzīta daļas vadītājs Viktors Šeršņovs paziņojumā medijiem informē, ka "NewFuels" RSEZ ir Latgalē būtisks uzņēmums - gan kā darba devējs, gan kā sadarbības partneris daudziem vietējiem iedzīvotājiem un uzņēmējiem.
 
Savukārt "NewFuels" RSEZ valdes loceklis Matīss Paegle informē, ka uzņēmuma "NewFuels" RSEZ attīstībā ir investēti vairāk nekā 20 miljoni eiro un, pateicoties šim būtiskajam investīciju apjomam, uzņēmums kļuvis par vienu no lielākajiem ārvalstu tiešajiem investoriem Latgalē. Pagājušajā gadā uzņēmums eksportējis visas saražotās kokskaidu granulas 120 000 tonnu apmērā. Jaunais bankas piešķirtais finansējums ļaus uzņēmumam dubultot iepriekšējos ražošanas un eksporta apjomus.
 
"DNB bankas" sniegtais finansējums tiks ieguldīts ražošanas paplašināšanā un granulu ražošanas procesa diversifikācijā, turpinot industriālas kvalitātes granulu ražošanu un pēc rūpnīcas pabeigšanas sākot mājsaimniecības granulu ražošanu, kas palīdzēs nodrošināt veiksmīgu un ilgtspējīgu uzņēmuma attīstību nākotnē, teikts paziņojumā medijiem.
 
"NewFuels" RSEZ savā ražotnē nodarbina 30 darbiniekus, bet pastarpināti no uzņēmuma darbības labumu gūst vietējie uzņēmēji, kuri piegādā izejmateriālus, ražotnes darbībai nepieciešamos iekārtas, kā arī veic saimnieciska rakstura pakalpojumus un tehnisko apkalpošanu.
 
Saskaņā ar "Firmas.lv" datiem uzņēmuma "NewFuels" vienīgais īpašnieks ir Luksemburgā reģistrētais uzņēmums "Clear Energy Holdings S.A.". 2013.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 5,825 miljoni eiro, zaudējumi - 1,04 miljoni eiro.
lat.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"